тъ дъдъдъдъ, дъ-дъ! А ЦЕ! тъ дъдъдъдъ, дъ-дъ! ДЕ ЦЕ!

ето какво държа в ръката си:

писмото

оппаа, това не го държа в ръката си, ето какво държа всъщност:

Б И Л Е Т И Т Е

тези билети са за концерта на групата, изписана с грозни букви в десния им край. най-хубавите места на олимпийския стадион в атина – сектор 31 (почти фронтално срещу сцената) на ред 37 (на няма и петнадесет метра над терена и то при положение, че самата сцена ще е поне пет метра над него), имаме си дори и индивидуални места!

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

за непосветените да обясня:

групата ацедеце (за не толкова близките с тях – AC/DC или ейсидиси) е единствената по рода си сбирщина от видни австралийски (и не само) олигофрени, които врещят и подскачат като кози по световните сцени и които вече повече от тридесет години могат да си позволят да свирят едно и също нещо и в същото време без особен проблем да пълнят стохилядни стадиони при тройни цени на билетите. и ти мани, ми обикновено хубавите места свършват за часове, а билетите изобщо – за броени дни.

невероятно, но факт.

тайната на тази група е в това, че те свирят неповторим блюуз (за сухарите – блус). ама така го праскат, че безпроблемно могат да срутят половин град, па ако ще и ню йорк да е. ама блюуз ти казвам –  пред този блюуз редица метъл групи звучат като хорът на пловдивските момчета.

блюузът е люлка на много велики групи. това е така, защото той е изключително прост в музикално отношение стил, което го прави изключително труден за КАЧЕСТВЕНО изпълнение. не знам дали знаете, но групата пинк флойд (за сухарите – PINK FLOYD) са започнали като доста посредствени блюуз изпълнители по лондонските кръчми. по едно време проумели, че не го могат те туй нящо и започнали да си правят техните си велики неща. та такива ми ти работи.

нема сега да седна да ви разпраям кви перипетии преживяхме около покупката на тези билети, щото ако седна да разправям требе цела епопея да напиша. само ще отбележа, че без незаменимата помощ на мишел и ани, сега вместо един щастлив и радостен човек този пост щеше да се пише от един унил, нещастен и сдухан човечец. БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ!

такаа. сега още една добра новина. ако забелязахте, в ръката си бат ви пеп държи четири билета. а истински добрата новина е, че САМО ДВА ОТ ТЯХ СА ЗАЕТИ – един за бат ви и един за вуйчето. другите два можем да продадем по себестойност (нема сега да седнем да богатеем от фенове на ацедеце я 🙂 ) на хора, които отговарят на следните критерии:

1. в трезво състояние да могат да изпеят на два гласа HARD AS A ROCK  (щото ето какво ни чака, требе да сме подготвени)

2. постоянно да поддържат висока лична и музикална хигиена

и най-важното, това което ще наклони везните ни към едни или други кандидати:

3. ДА РАЗПОЛАГАТ С АВТОМОБИЛ В ОТЛИЧНО ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ, КОЙТО ДА ИМА КЛИМАТИК, ТЕРАСА С ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ, ДА Е ПРИЯТНО ОЗЕЛЕНЕН И ДА ХАРЧИ СРАВНИТЕЛНО МАЛКО. е, може и да не е озеленен, всъщност. идеята е вместо да се лангъркаме с влаци или автобуси, да отскокнем до атина  с автомОбил. па, детсевика, може и да спим в него вместо да гушим малаките 🙂

АМ А РАКА, АМ А РОЛА ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Advertisements

16 Responses to “тъ дъдъдъдъ, дъ-дъ! А ЦЕ! тъ дъдъдъдъ, дъ-дъ! ДЕ ЦЕ!”


 1. 1 deni4ero 08.03.2009 в 12:57

  ей, не си изчака розовия кадилак и веднага нов дизайн на автомОбила поиска …

 2. 2 mikiblue 08.03.2009 в 13:04

  мдааа ама за блюуто нищо се не споменава, щото ако не беше то, съвсем немаше да видиш билети :-/

  dеni4erо, ще ме умориш, майна 😆 :mrgreen:

 3. 3 batpep 08.03.2009 в 13:19

  сънце, то ти ако не беше меньой изопще немаше да ме има :-*

 4. 4 Ани 08.03.2009 в 14:54

  Мани… изчакахме ги тези билети… но пък слава богу, пристигнаха!

  Няма за какво да ни благодариш – ние се радваме, че успяхме мъничко да помогнем на добри приятели! 🙂

 5. 5 Nikola 08.03.2009 в 19:13

  Ааа ! Бих искал да кажа, че не ти завиждам, но толкоз възвишен не съм 🙂

 6. 6 bozho 09.03.2009 в 03:00

  Еееххх…
  Уфффф…
  Аааааххх…

  бе с една дума – не мога да отида 😦

 7. 7 mikiblue 09.03.2009 в 08:32

  не че нещо, ама свободни билети вече няма :mrgreen:

 8. 8 batpep 09.03.2009 в 08:45

  еех, сънцее… що бързаш? после аз съм бил зайо байо…

  ми така ми отнемаш удоволствието да се изгъбаркам със закъснелите :mrgreen:

 9. 10 xunap 09.03.2009 в 22:08

  Я наместо да спиш в колата си вземи спалния чувал и си спете отвън в някоя горичка като нормални метъли (хипари). Гледам ще е през м.май, така че времето ще е достатъчно топло, за да спинкате отвън и да гледате звездите.
  По принцип в Гърция не е разрешено къмпирането, но палатка няма да опъвате така че не къмпирате. И в никакъв случай не палете огън! Гърците не понасят някакви варвари от север да им палят горите. Също и да си оставят боклуци (не че ще оставите де, ама аз са си кажа). После ще станете по изгрев слънце и ще си продължите свежи по пътя и концерта на Ацйе-грамотйевичка- ЦйеДе както викаха едни метъли от Преслав.
  А ако пък държите, може и на къмпинг да спите, може да си намерите за по седем евро на човек, но поне ще си спите в палатка, която ще си я носите де. Но поне ще имате баня,кухня и басейнче или може да се цопнете в морето. И това не е лош вариант. Само провери къде има къмпинги по пътя или близо до него. Тъй де, що да не съчетаете приятното с приятното?

 10. 11 Marfa 10.03.2009 в 09:27

  Ай честито за билетоците на Аце гръмотевичка Деце! 😀 \m/

 11. 12 batpep 10.03.2009 в 12:30

  тенк ю, пипъл, тенк ю -ам глад ю лайк дъ шоу :mrgreen:

  багер, миси за ценното инфо, не съм бродил из гресията. ходил съм дестина пъти там, ама все организирано и преди бая години. чувалите и палатката ще са в багажника, пък ще видим като как ще дойде 🙂 само, ако знаеш де, да кажеш – а газениче може ли да се пали, да си сгреем чорбица, че ракия на сухо не върви 🙂 аа – и колко ракия и цигарки можем да си вземем, без да ни гърбят на митницата?

 12. 13 xunap 10.03.2009 в 18:57

  Сега за алкохола и цигарите нищо не мога да ти кажа. А газово примусче може да си палите, няма проблем.

  Сега по принцип избягвайте да правите диво къмпиране в околностите на Атина, там е по-спечено. Ако ще спите така все пак, го изкарайте като да сте си легнали принудително, един вид стъмнило се е, а шофьора има кокоша слепота и не може да кара на тъмно. Тъй де, няма да убивате хора по пътищата заради там някакво си ходене до хотел, я? Ако не е кокоша слепота, то му е станало зле на шофьора, тука на концерт на АЦ/ДЦ бяхме, бушувахме цяла вечер, той не пи и затова сега му е зле. Пък и алергия има някаква (от кисело мляко!). А пък тези чували ги носите ей така, за в такива случаи. Иначе сте мислели да спите в хотел, ама ей на.

  Та такива легенди разпрявайте на полицаите. Между другото изобщо не се опитвайте да им давате подкуп, става много зле положението в такива случаи.

  Тъй, съветвам ви да спите отвън на диво къмпиране някъде в Северна Гърция. Там не обръщат много внимание и е по-рядко населено. Отбивате с колата в някой черен път, забивате в някоя гора и си спите спокойно. Гледате там да не останат боклуци и да не направите пожар.

  А най-лежерно ще е на къмпинг на морето, но ваша си работа, както си изберете. В къмпинга може и кухнята да ползвате, и газов котлон да си палите, да дрънкате на китара и да пеете до посред нощите с все сила. Аз още веднъж да ви предупредя, че за диво къмпиране могат да ви направят проблем. Да не кажете после, Багере, подведе ни. Може никой да не ви обърне внимание, но може и да ви глобят нещо, кой знае.

  А да, в Гърция за жените е забранено седенeто по монокини на плажа. Има някакви глоби.

 13. 14 batpep 10.03.2009 в 22:43

  благодарЪ, багере, да илядиш в добро здраве! нивга не мисли, че бат ти пеп ще каже нещо лошо за човек, който му е дал съвет. щото аз си имам глава на раменете (все още) и решенията ги взима тя (пак все още само тя) 🙂

  начи, общо-взето, ми се въртят два варианта в тимбата:

  1. да идем някъде в некое курортче край атина, да разпънем бивака в някой къмпинг за два-три деня и така.

  и 2. да тръгнем по някое време от софето, да преспим преди границата в някоя горичка, отпочинали и свежи да идем да се размажем на другия ден в атина, след концерта да положим морни телеса в някой хостел и на другия ден да се вратяме.

  такова някво

 14. 15 Zoom 13.03.2009 в 13:28

  Готин пост! Желая ти приятно прекарване и голям купон! Донякъде ти завиждам. Да изтрещите и за тези, които не са успели да се доредят. И вземи присърце съветите на хипара.

 15. 16 batpep 14.03.2009 в 09:31

  е, то със сигурност няма да е като едно време http://www.youtube.com/watch?v=_jWWEddk7No&eurl=https://batpep.wordpress.com/2007/03/15/hashish-from-amsterdam-urnie-had-a-hernia/ , ама също така със сигурност ще е яко и ще итрещим до кръв и кости 🙂


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s
dino-reading-animated

Байк Зона

Stop

лиценз

март 2009
П В С Ч П С Н
« Февр   Апр »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

дари живот!

Advertisements

%d bloggers like this: