volcano

понеже напрао ни продънИха тимбите с тоа вулкан – то преса, то масмедии, то… – ето защо искам да ви кажа чисто голата истина за вулкано такава, каквато пресцентъро на бат ви пеп я вижда:

…………………………………………

пръво – вие мое и да не знаете, ама ние знаеме, че от пресцентъро на вулкано още у самото начало си казАа, че дорде ората се не научат  да му произнасят правилно името, он нема да спре да изригва.

…………………………………………

и тогава ние се фанаАме па се напнАаме, та преведооме името, белки спре да изригва, дееба и вулкано. те така от „Ейяфятлайокутл“ он се превърнА у „Басивулкано“, ама на галено (е сега не мой ме карайте да пишем целио превод на името на въпроснио вулкан, оти мое да има и малки дЕца тъдява).

…………………………………………

та истината е, че въпроснио вулкан изригнА оти последното желание на исландската икономика било да разпръснат пепелта й над Европа. и пак добре – ти сметай кво щеше да стане, ако българската икономика беше решила нещо подобно!

…………………………………………

 а па най-последните новини от старата еуропа са възванията към секакви по- ъъъ.. спесифични икономики от типО на исландска, бълхарска и др. п. :

„Send cash, not ash!“

…………………………………………

а вехтите музиканти от ВИГ „канзас“ бая се нагушИха от авторски права теа дни – на сите летища поздравявАха чекащите пътници с Dust in the Wind.

…………………………………………

 обаче, както винаги, най-прав си беше батебойкото:

– Аз го спирам – Те го пускат! Така не може да се работи!!!

Advertisements

5 Responses to “volcano”


 1. 1 Божо 22.04.2010 в 10:14

  Аааа, аз се чудя, що бат Бойко още не го е изгасил тоа вулкан с маркуча, а то те го пускали пак! Нихната мама!

 2. 2 batpep 22.04.2010 в 12:07

  тъкмо ей ся съобщиа по световните медии, че френскио чичак, къде си затри стадото крави у облако от вулкано признал, че облако не бил бъш от вулкано, ми по-скоро от количеството изпит мастис (или пастис беше, не можех да чуем убаво). подробностите още се уточняват!

 3. 3 Божо 22.04.2010 в 12:35

  😀 – пастис – убава ичкия 🙂

 4. 4 lammoth 23.04.2010 в 03:52

  хаха, як бюлетин

 5. 5 hinkoff 24.04.2010 в 17:03

  Hahahaha.
  По същия повод се замислих, нали тук настана края на света по цял ден да не фърчи нито един самолет над тиквити и трафика олекна чувствително понеже половината град се оказа в хонг конг или испания, та се чудих какво ли правят онез дето ходят на Хавай.
  Пристигат в Хонолулу, седат на шезлонга и там целогодишно пият коктейли и не карат сърф щото много чакане и се напили, вулкани се оригват на корем по всяко време на деня и ноща,а хората преживяват в 5 звездни хотели за сметка на авиокомпанията докато изтрезнеят. Ако мине някой заблуден самолет сигурно го пъдят с пръчка да се връща обратно.
  Хай да му се не види и името вулканско:))


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s
dino-reading-animated

Байк Зона

Stop

лиценз

април 2010
П В С Ч П С Н
« Март   Май »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

дари живот!

Advertisements

%d bloggers like this: